Kalastusopasvideot


Uusia kalastusvideoita

Kuinka tehdään hyvä ja toimiva onkilaite. Markus Sällinen Specimen Finland-kalastusseurasta opastaa onkilaitteen valmistamisessa.

Onkilaitteen valmistaminen

 

SVK:n YouTube-kanavalla on julkaistu uusi video, jonka aiheena on heittokalastus. Videolla esitellään heittokalastustekniikoita ja annetaan vinkkejä kalastusvälineiden valintaan. Mukana on tottakai myös kalastusta ja kalojakin saadaan. Video on suunnattu erityisesti nuorille ja aloitteleville kalastuksen harrastajille. Videolla kalastavat Mikko “Peltsi” Peltola ja Juha Happonen.

Heittokalastusvälineet ja -tekniikat

 

SVK:n YouTube -kanavalla on julkaistu kaksi uutta kalastusvideota. Juuri ennen joulua ilmestyneellä Jigaus -nimisellä videolla keskitytään nimensä mukaisesti jigikalastukseen. Toisella videolla on aiheena onginta. Kumpikin video on suunnattu etupäässä lapsille ja nuorille sekä aloitteleville kalastuksen harrastajille.

Jigikalastuksen perusteet, välineet ja tekniikat

 

Ongintavälineet, syötit, tekniikat ja kalojen houkuttelu

 

SVK:n YouTube-kanavalla on julkaistu uusi video, jonka aiheena on kalojen vapauttaminen. Videolla käydään läpi kalojen vapauttamiseen liittyviä perusasioita, sekä esitellään tarvittavia välineitä ja tekniikoita.

kalojen vapauttaminen

 

Lisää hyviä kalastukseen liittyviä videoita löydät YouTubesta SVK:n videokanavalta ”Kalastusvideot”.