Seuraan liittyminen


Lahden Kalaveikkoihin liittyminen

lkv_logo110Lahden Kalaveikkoihin liittyminen käy kätevämmin
alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Jäsenmaksut v. 2023 ovat seuraavat:

  • Nuoret 10€ – ei liittymismaksua
  • Aikuisjäsen 25€ – liittymismaksu 12€
  • Poikkeava 20€ – eläkkeellä, vähintään 10v jäsenyys.
    HUOM! Eläkkeelle siirtyneen jäsenen pitää itse anoa em. jäsenmaksun
    muutosta LKV:n johtokunnalta. (Vapaamuotoinen anomus)

Seuran jäsenmaksuun kohdistuvat kulut
Tästä pääset lukemaan, mitä kuluja jäsenmaksuun kohdistuu.

Seuraan liittyminen tapahtumana

Jäsenhakemuksesi saavuttua meille, niin ilmoitamme tietosi Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön (SVK). Keskusjärjestöstä tulee jäsenmaksua varten lasku ilmoittamaasi osoitteeseen.
Uudet jäsenet saavat jäsenkortin automaattisesti sen jälkeen, kun jäsenmaksu on kirjautunut
SVK:n tilille. (Huom! Maksaneen uuden jäsenen jäsenyystiedot lähtevät SVK:lta jäsenkorttiyritykselle muutaman kerran vuodessa. Jäsenyyden voi esittää maksukuitilla tarvittaessa, kunnes jäsenkortti on toimitettu)

Tervetuloa Lahden Kalaveikkojen jäseneksi!

Seuran kalamaja Sysmässä

Seuran kalamaja Päijänteellä Sysmän Vehkasalossa on jäsenistön käytettävissä pientä korvausta vastaan. Majaan ja muuhun seuran toimintaan liittyvissä asioissa ota yhteys Majan isännöitsijään: Mauri Rajaharju, puh: 050 911 9012

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehti – Vapaa-ajan Kalastaja

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehti Vapaa-ajan Kalastaja postitetaan kaikille jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille ja tilaajille. Vapaa-ajan Kalastaja on Suomen paras ainoastaan kalastukseen keskittynyt julkaisu. Se on korkeatasoinen lehti, jonka sisältö käsittelee kalastusta monipuolisesti. Lehdestä löytyy tietoa kalapaikoista ja kalastusvälineistä sekä haastatteluja mielenkiintoisista kalastuksen harrastajista. Mukana on lopettavan Urheilukalastus-lehden suositut palstat Vavan varressa ja Lääkärin määräyksestä. Lehti ottaa kantaa myös kalastuspolitiikkaan. Se painetaan hyvätasoiselle aikakauslehtipaperille.

Vapaa-ajan Kalastaja tavoittaa suuren osan suomalaisista kalastuksen harrastajista. Sen levikki on yli 43 000 kappaletta ja lukijoita on yli 100 000. Vuoden 2014 alusta lehti tulee sekä tilaus- että irtonumeromyyntiin. Silti lehti säilyy Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehtenä. Vapaa-ajan Kalastaja ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Vapaa-ajankalastaja- lehden verkkosivut: www.vapaa-ajankalastajalehti.fi/

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenedut

Jäsenyyden voit osoittaa tilauksen tai maksun yhteydessä SVK:n jäsenkortilla. Henkilökohtaisen jäsennumerosi löydät jäsenkortista. (Jäsenyyden voi esittää maksukuitilla tarvittaessa, kunnes jäsenkortti on toimitettu)

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöön kuuluvan jäsenyhdistyksen jäsenenä saat:
Kts. SVK:n sivuilta.

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Liittymislomake

Nimi

Nimi (pakollinen)

Syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Puhelin

Sähköposti

Katuosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Alle 18v. nuoren huoltajan tiedot

Haluan lehdenEn halua lehteä