Uusi jäsenetu SVKn jäsenille


Aja puhtaasti

Veneen pohjan myrkkymaaleissa käytetään vesistöille erittäin haitallisia biosideja, jotka vaikuttavat laajasti ja pysyvästi vedenalaiseen ympäristöön ja täten myös kalakantoihin. Ruotsalainen tutkimus osoittaa myös, että myrkkyvärit ovat yksi pahimmista lähteistä vesistöihin kerääntyville mikromuoveille.

Puhdas veneen pohja on valitettavasti myös veneen suorituskyvyn kannalta merkittävimpiä tekijöitä. Se millä maalaat veneesi pohjan ja miten pidät pohjan puhtaana vaikuttaa suoraan suorituskykyyn, polttoaineen kulutukseen ja veneen ajo-ominaisuuksiin.

Kotimainen Seaboost tarjoaa veneilijöille myrkyttömiä eliönestoratkaisuja joita nyt voit SVK:n jäsenenä tilata heiltä suoraan 10% alennuksella. Valikoimaan kuuluu testimenestyjiä, kuten Seaboost Powerturf harjasmatot ja Powerbrush veneen pohja harjat. Seaboost edustaa Suomessa myös saksalaista pinnoitetta Seaboost Overdrive, joka on suunniteltu kaikille veneille jotka käyttävät mekaanista eliönestoa, kuten harjapesukoneet, harjat, painepesurit ja tietenkin Seaboost menetelmät. Overdrive muodostaa nopean ja erittäin helppohoitoisen pinnan joka lisäksi kestää kulutusta ja harjausta jopa 6 vuotta.

Tuotteet voit tilata Seaboost verkkokaupasta www.seaboost.fi tai info@seaboost.fi tai numerosta 0400 70 3536. Muista mainita tilauksen yhteydessä, että olet SVK:n jäsen. Alennus ei koske Powerturf RENT vuokrapalveluja, eikä kampanja hinnoiteltuja tuotteita.

Lisätietoa Seaboost tuotteista www.seaboost.fi

Seaboost eliönesto oli 2016 Itämeriprojektin tuomariston suosikki lähes sadasta rahoituksesta kilpailevasta ympäristöprojektista.